Archiv článků
Vaření v páře
14.01.2009 21:50
Vaření v páře je neagresivní úprava potravin, při níž se zachovává více vitamínů a minerálních látek než při běžném vaření. Donedávna byl ale tento typ přípravy jídla velmi pracný. Moderní několikapatrové parní hrnce však mají digitální displej, na němž stačí zadat druh potraviny a ta se sama...
———
Rady a tipy pro parní hrnec
14.01.2009 00:00
Rady:
*Při vaření knedlíků a bramborového těsta je třeba vymazat nádoby olejem,aby se knedlíky nenalepily na stěny.
*Rýže je velice chutná,když se solí a omastí kouskem másla po uvaření.
* Knedlíky by se měly po uvaření potřít olejem,aby neměly okoralý povrch.
*Aby z masa a potravin neodcházelo...
———
Záznamy: 1 - 2 ze 2