Archiv článků

Vaření v páře

14.01.2009 21:50
Vaření v páře je neagresivní úprava potravin, při níž se zachovává více vitamínů a minerálních látek než při běžném vaření. Donedávna byl ale tento typ přípravy jídla velmi pracný. Moderní několikapatrové parní hrnce však mají digitální displej, na němž stačí zadat druh potraviny a ta se sama...

Rady a tipy pro parní hrnec

14.01.2009 00:00
Rady: *Při vaření knedlíků a bramborového těsta je třeba vymazat nádoby olejem,aby se knedlíky nenalepily na stěny. *Rýže je velice chutná,když se solí a omastí kouskem másla po uvaření. * Knedlíky by se měly po uvaření potřít olejem,aby neměly okoralý povrch. *Aby z masa a potravin neodcházelo...
https://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=7185